Kartupeļus novāra sāls ūdenī, kad tie ir
gatavi- nokāš un pievieno sviestu un sieru, samīca ar stampiņu līdz viendabīgai
masai. Kamēr vārījās kartupeļi, sagatavo pildījumu. Sarīvē burkānu, sagriež
paprikas, sīpolu, šampinjonus. pievieno liofilziētas sviesta pupiņas un tomātus un visu apcep uz pannas, pirms tam sakarsētā eļļā,
pievieno malto gaļu un garšvielas.
Uz cepamā papīra izklāj kartupeļu masu
apmēram 2 cm biezumā un no vienas puses klāj pildījumu. Ar papīra palīdzību sarullē
ruleti. No šāda daudzuma man sanāca divas ruletes.
Ruleti pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa
ar rīvmaizi. Liek sakarsēta cepeškrāsni (200°C) un cep līdz izveidojas zeltaina
garoziņa 30-35 minūtes. Lai labi garšo!